Hol vagyok?

Cholnoky-Galéria

Hagyományainkhoz híven ismét megnyitotta kapuját a Cholnoky-Galéria iskolánk könyvtárában. Május 8-tól alsó tagozatos tanulóink munkái, illetve a hulladékszobor verseny résztvevőinek alkotásai tekinthetők meg. A kiállításra május 31-ig minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Városi komplex anyanyelvi vetélkedő

Iskolánkban hagyomány, hogy tavasszal városi komplex anyanyelvi versenyt rendezünk 4. évfolyamos tanulóknak. Idén Benedek Elek: Az égigérő fa című meséjéhez, valamint Kormos István: Az égig érő fa c. verses meséjéhez kapcsolódtak a megoldandó feladatok. A gyerekek villámkérdésekre válaszoltak, nyelvtani totó, keresztrejtvény, igaz-hamis állítások megoldásával mérték össze tudásukat. Legjobban az un. parázsjárás nyerte el a tanulók tetszését. Iskolánk egy csapattal vett részt a versenyen. Csapattagok: Süle Marcell, Szabó Csenge, Klein Katalin 4.a osztályos tanulók. Gratulálunk a csapatnak az eredményes felkészüléséért. 

 

Kosárlabda siker

2017. február 21-én rendezték meg Vörösberényben az I. Vörösberényi Kosaras Kupát 3-4. osztályos tanulók részére. Iskolánk kosárlabdacsapata is részt vett ezen a remekül szervezett, hangulatos tornán. A fiúk remekül szerepeltek, mindkét mérkőzésüket megnyerték, így megszerezték a kupát.

Bővebben...

Lotz János országos helyesírási és szövegértési verseny

 

 

Iskolánk két nyolcadikos tanulója nagyszerűen szerepelt a Lotz János országos helyesírási és szövegértési versenyen. Perczel-Szabó Dániel ötödik, Topár Dániel hatodik helyezést ért el a regionális fordulón. 
Szép volt, fiúk! Büszkék vagyunk Rátok! A fiúknak és a felkészítő nevelőjüknek, Boros Ildikó tanárnőnek, sok szeretettel gratulálunk!
 

 

Birkózó és szumó versenyek eredménye

December 4-én Érd városa adott otthont az Amatőr szabadfogású birkózó olimpiának és a szumo utánpótlás olimpiának ahol 16 fővel vettünk részt a két viadalon. Szép és bátor küzdelmeket mutattak be tanítványaink így birkózásban 3 arany, 6 ezüst és 5 bronz érmet, szumoban pedig 1 ezüst, 5 bronz és 3 ötödik helyezést szerzett csapatunk.

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Állj pályára!

Fenntarthatósági témahét

 

ökoiskola

Iskolánk a Dobd a kosárba! program résztvevője